Mendix press release

Entrador gaat met Mendix de gezondheidszorg beter maken

BOSTON & ROTTERDAM – 6 April 2011 –  Entrador, een IT-dienstenleverancier die zich richt op de gezondheidszorg, heeft vandaag een partnerschap aangekondigd met Mendix, aanbieder van het gelijknamige Agile bedrijfsapplicatieplatform. Met het Mendix Agile Business PlatformTM gaat Entrador het beheer van applicaties binnen de gezondsheidszorg nog slagvaardiger inrichten.

Met zijn in de gezondheidszorg gespecialiseerde businessanalisten en IT-specialisten bedient Entrador een ziekenhuizen, thuiszorgorganisaties, zorgverzekeraars en op de gezondheidszorg geënte overheidsorganisaties. Entrador heeft gekozen voor het Mendix platform om het hen in staat stelt optimaal in te spelen op de snel veranderende IT-behoeften in de zorgsector.

‘Met Mendix zijn we in staat om met korte levertijden en tegen lagere kosten applicaties te ontwikkelen en te ondersteunen’, zegt Gerrie van Wanrooij, directeur van Entrador Consultancy Group. ‘We zijn nu in staat om sneller en efficiënter dan voorheen, toen we nog met conventionele tooling werkten, applicaties te ontwikkelen, te implementeren en te beheren. De komende jaren zal Mendix ons bijstaan bij het oplossen van de vele uitdagingen waarmee onze klanten in de gezondheidszorg te maken zullen krijgen.’

De ervaren consultants van Entrador zijn gespecialiseerd in businessanalyse, managementconsulting, requirements engineering en procesmanagement. In de komende jaren zullen deze adviseurs het Mendix Agile Business Platform inzetten bij projecten die snelheid en flexibiliteit behoeven.

‘We hebben gezien dat ons platform de levenscyclus van legacy-systemen aanzienlijk kan uitbreiden, ook bij organisaties waar snelle en flexibele software een belangrijke vereiste is, aldus Derek Roos, CEO van Mendix. ‘We zijn verheugd om samen met Entrador op deze manier te kunnen bijdragen aan het beter maken van de gezondheidszorg’

Het partnerschap tussen Entrador en Mendix draagt eraan bij dat organisaties in de zorgsector de levensduur van bestaande informatiesystemen zullen kunnen verlengen, tegen verminderde kosten. De specialisten in de zorg zullen hierdoor op hun beurt hun patiënten nog efficiënter en effectiever kunnen bedienen.

Voor meer informatie, zie www.entrador.nl.

 

Meer in deze categorie: « Diensten Algemene Voorwaarden »

Log In

Wachtwoord vergeten? / Gebruikersnaam vergeten?