i-Nexus Business Execution Software

Business Execution Software verandert de manier waarop organisaties plannen, uitvoeren en belangrijke acties opvolgen. 

Entrador is implementatiepartner van i-Nexus. Wij gebruiken de i-Nexus SAAS oplossing voor geavanceerde Portfolio Management toepassingen waarbij de focus op de rapportagelijnen ligt. i-Nexus levert een hoogwaardig platform waar zelfs zeer complexe programma portfolio's in gevat en inzichtelijk gemaakt kunnen worden. De oplossing op zich is mooi, maar vraagt aandacht om in bestaande processen geïmplementeerd te worden. Hiervoor moeten de processen en stakeholders inzichtelijk zijn. Het inzichtelijk maken, aangeven waar het bestaande proces geraakt wordt, aanpassen van de processen en opleiden van de gebruikers is precies wat Entrador doet. Daarnaast zijn wij in staat om te helpen bij het configureren van de oplossing en het opzetten van KPI's en rekenregels.

De i-Nexus Business Execution Software is een web-based platform, om doelen om te zetten in acties en prioriteiten. Daarnaast helpt het bij het plannen en beheren van deze acties en maakt het het effect op de bedrijfsprestaties inzichtelijk. De i-Nexus-oplossing kan u helpen belangrijke zaken binnen uw organisatie op geprioriteerde efficiënte wijze voor elkaar te krijgen. Op dit moment helpt het managers van grote internationale organisaties zoals Philips, Pfizer en Novartis om grip te houden op hun projecten. Wat i-Nexus anders maakt is dat het niet alleen een HR, projectmanagement of Business Intelligence Tool is, het is een geïntegreerd systeem waarin doelen zijn verbonden met de KPI's die de prestaties volgen en helpen om projecten succesvol af te ronden.

Of u nu een executive bent die de realisatiekracht van uw organisatie opvoert of die verantwoordelijk is voor een portefeuille van strategische initiatieven, de i-Nexus Business Execution oplossing helpt u meer te bereiken. 

Zie meer op: http://www.i-nexus.com/

Meer in deze categorie: Stb »

Log In

Wachtwoord vergeten? / Gebruikersnaam vergeten?