Skip to main content

Business Analyse

BLOG

BA Cloud

Maak kennis met Entrador

Wist je dat Entrador sympathiek en toegankelijk betekent in Zuid-Amerikaanse straattaal? Dat zijn termen waar wij ons wel in kunnen vinden wat maakte dat toen we de naam Entrador kozen het direct goed voelde! In 2010 is onze organisatie opgericht door drie enthousiaste collega’s bij het voormalige Atos Origin. Allen met als doel om een organisatie op te zetten met als doel een thuis te creëren voor Business Analisten en vrienden te maken in plaats van het sluiten van partnerships.
“Entrador het thuis van Business Analisten”
Analyse knop

Voel je thuis!

Thuis is de plek waar je je, over het algemeen, goed en prettig voelt. Waar je jezelf kan zijn en waar je het best tot je recht komt. Dit is dan ook de reden dat we bij Entrador graag een thuis gevoel creëren voor onze collega’s. Een plek waar je jezelf kan zijn, kan ontwikkelen en je thuis voelt in het werk dat je doet. Zo hebben we er bewust voor gekozen geen managementlagen of ondersteunende rollen te hebben. Korte lijnen en een open communicatie waar je je vrij voelt om dingen privé en zakelijk te delen. We helpen je graag in de ontwikkeling als business analist, maar zeker ook als mens!

Geluk

Over het algemeen is thuis ook de plek waar je jezelf gelukkig voelt! Hier streven we ook zeker naar bij Entrador. Een collega die lekker in zijn of haar vel zit straalt dit uit en heeft veel energie voor bijvoorbeeld de (door)ontwikkeling als business analist. We hechten zeer veel waarde aan een gezonde werk-privé balans. Door een ruime, innovatieve vakantieregeling is elke collega in staat deze balans onbezorgd optimaal te houden.

Wij geven graag duidelijkheid

Bij Entrador zijn we graag duidelijk. Daarom hebben we gekozen voor een duidelijke focus voor de organisatie. Namelijk het vakgebied Business Analyse. Daardoor weten onze klanten goed wat we bieden, wat we kunnen en wat zij kunnen verwachten. En afspraak is afspraak.Dat geldt voor ons, maar ook voor de klant. Daarnaast werken we met korte lijnen waardoor we snel knopen kunnen doorhakken en beslissingen kunnen maken.

Wij maken graag vrienden!

In je vrienden heb je vertrouwen, die nodig je vaak ook graag thuis uit en ben je graag bij in de buurt. Met onze vrienden werken we samen om de klant verder te helpen, om kennis op te bouwen en om plezier te hebben.