Skip to main content

Missie & Visie

De kracht van mensen is de basis van succes

Gerrie, Bastiaan, Harold

Managing Partners

Gerrie van Wanrooij , Bastiaan Schimmel & Harold Poort

Missie

De bedrijfsfilosofie is gebaseerd op waardering voor de menselijke kant van het zakendoen en het 'doen waar je goed in bent'. Samen met onze omgeving creëren wij een platform waar professionals optimaal tot hun recht komen waarbij we maximale ruimte willen geven aan het potentieel en de daadkracht van de collega in de uitvoering van hun projecten.

Daarnaast geloven we ook dat samenwerking meer brengt dan concurrentie. We werken graag samen met een grote selectie partners om onze klanten te bedienen. Daarbij geldt bij Entrador het principe “afspraak is afspraak” in de samenwerking met onze partners.

Visie

De kracht van mensen is de basis van succes. Synergie komt als vanzelf en potentie benutten we samen. Ruimte is de voedingsbodem voor een team dat verder gaat om haar doelen te bereiken. Mensen die verder willen en durven kijken dan de platgetreden paden en de vierkante centimeter. De Entrador Consultancy Group staat voor daadkracht, teamgeest, vertrouwen, transparantie en grensoverschrijdende ambities. Op basis van wederzijds respect en vertrouwen werkt de Entrador Consultancy Group samen met hun opdrachtgevers aan concrete oplossingen voor vraagstukken bij de business en op het snijvlak van business en informatie technologie