Skip to main content

Business Analyse

BLOG

BA Cloud

Waar werken Business Analisten?

Business Analisten vormen in projecten de schakel tussen de business en andere delen van de organisatie. De rol van Business Analist wordt vooral herkend bij grote organisaties. Dat doet vermoeden dat een Business Analist dan op veel plekken in een organisatie terecht kan en de inzetkansen goed zijn. Dat is ook zo!

Analyse knop

De werkplek van Business Analisten

Er liggen veel kansen om op verschillende plekken aan de slag te gaan als Business Analist. Denk bijvoorbeeld aan banken, verzekeringsmaatschappijen, telecombedrijven, energiebedrijven, onderwijsinstellingen, logistieke bedrijven, retailorganisaties, zorg- en overheidsinstellingen. Kortom de mogelijkheden zijn legio! Daarom is het ook zeker van belang om te kijken wat er bij jou past als Business Analist. Bij Entrador kijken we goed met je mee om samen de plek te vinden waar jij je fijn voelt, waar jij de volgende stap kan maken in jouw ontwikkeling en waar de opdrachtgever jouw onderscheidend vermogen herkent.

De taak van een Business Analist

Als Business Analist ondersteun je de organisatie waar je aan de slag gaat onder andere met het analyseren,  inrichten en verbeteren van bedrijfsprocessen. Je bent echt een spin het web tussen de verschillende afdelingen, zowel business-, als ondersteunende afdelingen. Als Business Analist zorg je voor het concretiseren van de benodigde veranderingen binnen een organisatie en houdt daarbij de lange termijnvisie en -strategie in de gaten. Kortom als BA kan je al snel stappen zetten! Entrador is het thuis van Business Analisten en we weten dus precies wat daar bij komt kijken

Opdrachten voor Business Analisten

Over het algemeen zijn de opdracht mogelijkheden voor Business Analisten zeer goed. Dit komt mede doordat je als Business analist in veel verschillende type organisaties terecht kan in combinatie met ons brede commerciële model waardoor je ook op deze opdrachten voorgesteld kan worden.

De functie van Business Analist is in veel organisaties van groot belang. Wat maakt dat je echt onderscheidend kan zijn voor het bedrijfsleven. Zeker als je jezelf blijft ontwikkelen dan word je van steeds grotere waarde door de ervaring die je opdoet. Bij Entrador staat jouw ontwikkeling centraal. Een onderdeel van deze ontwikkeling zijn opleidingen welke weer tot meer kansen op opdrachten gaan leiden.

Ben je benieuwd of het huis van Business Analisten ook jouw thuis kan zijn? Kijk dan eens op onze website naar de vacature van Business Analist!